27 Ağustos 2009

Hayatımda bir şey hariç hiç mucize ile karşılaşmadım ama Mekkeye vardığımdan itibaren o kadar çok ibret alacağım şeyler gördüm ki anlatamam . En basiti , malumunuz çok sıcak bir yer , insanlar ibadet , yürüyüş , tavaf derken haliyle terliyor ama bir kişi bile ter kokmuyor Hele kabenin etrafında dönerken inadına mis gibi kokular geliyor insanın burnuna .. Allah hepimize o kokuyu tekrar tekrar almayı nasib etsin ..
Velhasıl bir gün yine üçte kalkmışız gece namazımızı eda edip sabah namazına kadar tavaflarımızı yapmışız sabah namazını da kılıp otelimize doğru yol alırken insanları durakladığı bir yer çarptı gözümüze . Türküz ya : ) ne oluyor burada deyu bizde yavaşladık , bir kuş vardı ortada , ilk görüşte çok algılayamadım ama biraz arkasında kabenin dışında namaz kılacaklar için çizilen saf çizgisini görünce hayrete düştüm . Etrafındaki onca insana, gürültüye rağmen huşu içinde kabeye dönmüş secde ediyordu . On dakika kadar durup izledim ve sustum ..

Resim 252

Posted by eslem at 10:42 ÖÖ

3 Comments

  1. Blogger hulofera posted at 4:43 ÖS  
    etkilenmemek mümkün değil..
  2. Blogger KeLeBeK posted at 12:14 ÖÖ  
    resmen boynunu eğmiş hayvan yaaa aman ya rabbi! ne güzel bir görüntü haticecim ellerine sağlık bizimle paylaştığın için. bu arada bütün postları okudum buraya yazıyorum: çok duygulandım yazdıklarını okurken, çok etkilendim çok güzel anlatmışsın, rabbim bizi de en kısa zamanda davet eder inşaAllah
  3. Anonymous İnancın Farkı posted at 3:33 ÖÖ  
    Kur'an okunmasına ve kasidelere eşlik eden kuşlar duymuştum daha önce ama bu görüntüyü görmek de güzeldi.Bu güzeldir, fakat onlarda yaratılış açısından daha nice mucizeler vardır.Araştırıp öğrenmek lazım.

Yorum Gönder

« Home