17 Ocak 2011

Nereye böyle ?

Dindar ailelerin özenti sosyete çocukları ?? Dindar çevrede sosyetelik deyu bir şey var bunu az çok kabullenir olduk ama yeşil dünyanın jet sosyeteye dalışını duymaya bile tahammülüm yok ! Tanıdığım babası müftülük yapmış hali vakti yerinde bir arkadaşım var . 3 kız 2 erkek 5 kardeş bunlar . Kızlar örtülü halim selim , abiler de cemaat abileri namaz niyaz .. uzun bir aradan sonra geçenlerde karşılatım M . ile başını açmış üzeri hamdolsun derli toplu ama bunun sebebi abisinin "Tr de doğru düzgün giyinin yurtdışına çıktığınızda ne yaparsanız yapın " diye tembihlemesiymiş . Diğer kardeşeri de açmış başlarını hatta en büyük abla eşinden boşanmış bu uğurda ! Abiler desen namazı Cuma dahil terk eylemiş . Ama x cemaatine sağladıkları finans kazandıkları parayla orantılı olarak artarak devam etmekteymiş . Günah çıkartmak gibi kendilerini bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorlar . Tabi ki bunun ecri vardır Allah katında ama yapmadıklarının karşılığında bunu savunma olarak kullanmaları enteresan ..
Bara gidip AsyaFinans k.kartı kullanma hadiselerine hiç girmiyorum , bayılabilirim : )

Posted by eslem at 11:36 ÖÖ

3 Comments

  1. Blogger tubakkus posted at 9:26 ÖS  
    Allah muhafaza..ahir zman ne kötü.. ahiretimizi kazanmanın yollarını Rabbim sunmuşken ve bunlar da aslında hiç de zor şeyler değilken nasıl da katakullelerle yoldan sapıveriyoruz.. mevlam korusunn...!
  2. Anonymous Adsız posted at 6:12 ÖS  
    kontrol etmeniz gerekir:)
  3. Blogger Chackir posted at 3:49 ÖS  
    anlamıyorum, İslam neden hep fakirlerin dini olmak zorunda.. İnsan neden bu kadar dirayetsiz.. Neden zekat toplayıcıları zekat verenlerin ayağına gittiği halde bi dayak yemedikleri kalıyor.. neden neden ve neden.. Az bi varlık edinen kendinden biliyor, Allah(c.c) ki onda "yok" yok, biz ki "var" yok.. Neden bu küstahlık.. hele bahsettiğiniz insanlar ıyy tamam hor görmüyorum ama kusasım geliyor...

Yorum Gönder

« Home